maanantai 15. huhtikuuta 2013

Maa aikojen alussa

Ensimmäinen viikko raakaruokintaa takana ja hyvin on mennyt. Rockyn maha ei ole reagoinut ravinnon muutokseen muuten kuin että piereskely on loppunut ja ulosteen määrä on vähentynyt siinä määrin, että talossa voisi kuvitella asuvan tiibetinspanielin.
Muutokset ovat siis olleet vain ja ainoastaan positiivisia!

Tänään ilmoitin Rockyn Pieksämäen taippareihin.
Varistreenit alkoivat eilen ja varis saatiin nousemaan mutta vaati lämmittelyä. Positiivista oli se, että varis nousi minulle!
Jussi aloitti ohjaamisen mutta oma malttini ei kestänyt katsoa vierestä miehille niin tyypillisen laimeaa koiran innostamista. Me naiset, meille on suotu draamantajua ja heittäytymisen taitoa miestenkin edestä!

Ohjaajasta riippumatta varisnoudot rakennetaan nyt uudelleen alusta ja tänään aamupala nautittiinkin ulkona sen jälkeen kun ensin hihnassa oli kannettu varista. Kanto-ote oli hyvin hento ja eleet sen mukaiset, että koiraa iljetti kälynen varis joka oli ollut kolmen muun koiran suussa. Tiedä sitten, pitäisikö mennä niin alkeisiin, että teippaisin variksen?

Kaiholla tässä muistelee aikaa vuosi takaperin, jolloin varis nousi hyvin mutta tippui 3-5 metrin päähän ohjaajasta. Vieläkin ketuttaa tuolloin tekemäni virheet joista nyt maksetaan oppirahoja.

Tänään pakastin saa täytettä vielä yhdestä pupusta, jossa se saa odottaa vuoroaan vielä jonkin aikaa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti