torstai 7. maaliskuuta 2013

Suuri hiljaisuus

Terveiset onnistuneista ilta-treeneistä!

Jussin ohjaamana Rocky kävi viemässä ensimmäisen damin jonka jälkeen tehtiin toiseen paikkaan muistiheitto.
Viime kerralla Rocky alkuun pyrki hakemaan vasten annettua ohjausta ensin muistiheiton, mutta tällä kertaa haki empimättä ensin ohjatusti viedyn damin ja sen jälkeen ohjatusti muistin.

Eteen lähetykset seurasi sen jälkeen ja ne meni myös hyvin. Yksi tuli tallennettua ja juuri sillä kertaa allekirj. unohti kertoa ohjaajalle, missä dami on, joten lähestymispillitys jäi antamatta. Tosin allekirj. kyllä kuiskaa sen niin, että koira ja ohjaaja ei sitä varmasti kuule. Siis oikeesti, what the hek, kuiskaa!!!
No ei tuo vadissa juurikaan painanut ja tuloksena oli hieno nouto. Rocky luottaa hyvin ohjaajaan, joka toistaa "eteen" -käskyä. Tämä ilmeni ensimmäisessä noudossa hyvin kun se alkoi himmaamaan vauhtia kun damia ei alkanut ilmestyä. Luottavasti jatkoi kuitenkin matkaansa saadessaan potkua "eteen"-toistoista ja päätyi damin luo.


Attention!!! Älkää taittako niskojanne! :PLopuksi vielä kun koiralla kerran intoa oli, niin tehtiin suuntaohjaukset niin, että damit oli Rockyn takana ja molemmilla sivuilla (ohjaajasta katsottuna kello 9,12 ja 3). Aiemmin on tehty vain vasen ja oikea eli nyt tuli yksi vaikeusmomentti lisää. Lapset ja Jussi olivat damien lähellä valmiina nostamaan ne tarvittaessa ylös.
Ensin sai eteen-käskyn ja se meni hyvin. Sitten vielä molemmat sivut, jolloin pyrki hakemaan edestä mutta kun dami nousi joka kerta ylös, alkoi naula vetämään ja koira ymmärtämään, että paras mennä sinne minne käsketään.

Kaikilla oli hyvä fiilis ja nyt toimintasankari kaluaa tyytyväisenä jäistä putkiluuta. Leikin tänään hammaslääkäriä ja poistin Rockylta hammaskiveä, luu viimeistelkööt hoidon. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti