keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Juhlat

Meidän talvi-nomet meni sitten niin, että Rocky oli laitettu riista-ryhmään vaikka nimenomaan laitoin ilmoittautuessa viestiä, että dameilla tehdään. Damiryhmä oli puolestaan jo täynnä eli homma karahti karille ennen kuin ehti alkaakaan.
Treenaus ei kuitenkaan missään nimessä ole mennyt hukkaan sillä keväällä pitäisi olla valmiina taippareihin. Jos kaikki menisi niin kuin olen suunnitellut niin NOU olisi Pieksämäellä 25.-26.5. 
Alunperin suunnittelin meneväni kesäkuun alussa Laukaan taippareihin mutta samana viikonlopuuna on keski-suomen mäykkyjen järjestämä MEJÄ-koe Toivakassa ihan muutaman kilometrin päässä meiltä kotoa ja uskon meillä olevan hyvät mahdollisuudet päästä tuohon kokeeseen. Toivottavasti meidät otetaan mukaan myös Pieksämäelle!

Tosin sitä ennen pitäsi variksen alkamaan nousta...

Viime lauantaina meillä oli tyttövoittoiset treenit. Mukana oli Ria, Nero, Emma ja Miina sekä uudet tulokkaat Joy-pentueesta, Rockyn siskopuolet Hupi ja Lysti
Noutoja ja ohjausta tehtiin ensin dameilla ja sitten vielä ohjaus variksella. Lopuksi vielä tottista. Pikkutytöt tutustuivat varikseen ja molemmat sitä jo kantoivat. Hupi, jonka Suska ja Tero piti pentueesta itsellään oli jo erittäin edistynyt vaakun kantaja, voi ihanuutta! 

Tytöistä huolimatta Rocky toimi kiitettävästi dameilla. Varikselle lähetys sitten vaatikin jo enemmän, että varis tuli Jussille mutta tuli kuitenkin. Palautus vaati sen, että Jussi lähti juoksemaan poispäin.
Tottiskin meni ihan ok, maahanmeno on Rockylla laiskanpuoleista edelleen (kai se nyt on kun ei olla treenattu siihen vauhtia).

Eilen tein takametsään Rockylle ruudun n. 1,5 metriseen hankeen ja se sujui hyvin vaikka koiralla oli vaikeuksia edetä umpihangessa. Kerran jouduin älähtämään kun meinasi vaihtaa damin ja se auttoi tällä kertaa. Oma osuutensa oli varmaan raskaalla alustallakin, että jätti vaihdon vain ajatuksen asteelle. Ts. jätti vaihdon vain ja ainoastaan alustasta johtuen!

Tänään ilmoitin puppelispuun Hyvinkään ryhmänäyttelyyn, joka järjestetään huhtikuun lopulla. Tuomarina on joku espanjalainen jonka nimi ei nyt sattumoisin jäänyt mieleen. Hyvä kun lukihäiriöisenä selviän kotimaisista nimistä.
Kevät on siis selkeästi koittamassa kun koe- ja näyttelysuunnitelmat käynnistyvät :) Mahtavaa!

Sitten vielä ylistys kasvatin ensimmäiselle tollerille Erokselle. Eros aloitti toko-uransa viime kesänä ja toimi Rockyn toko-kaverina niittäen lajissa menestystä niin, että keski-suomen noutajakoirayhdistys palkitsi Eroksen eilen vuoden toko-tulokaspalkinnolla. Rakas toko-tulokas on 9 vuotta vanha! :)
Mielestäni Eros on palstatilansa ansainnut ja olinkin yhteydessä tolleri-lehteen ja lupasin kirjoittaa jutun Eroksesta 2/2013 lehteen. HYVÄ EROS! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti