sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Sleeping Beauty

Eilinen päivä meni Savitaipaleella ja niinhän siinä kävi kuten ennalta ennustin. Rocky nappasi uransa huonoimman näyttelytuloksen. Paavo Mattilan arvio Rockysta kuului näin:
"Hyvä rakenteinen uros, hyvä pää ja kaula. Sopusuhtainen runko, hyvä taka-osa. Karvapeite ei näyttelykunnossa. Liikkeet saisi olla joustavammat". EH.
Aluksi koirien järjestäytyessä kehään ryhmänä pääsimme jonon viimeisenä juuri kohtaan, johon joku ennen tollerita esiintyneistä flateista oli kusaissut. Siihen Rocky reagoi jäykistymällä kuin äärimmilleen viritetty varsijousi ja imaisi poskensa ruokatorven puolelle. Yritä siinä sitten olla elastinen kun tyyppi muistuttaa asennoltaan enemmän taistelevaa metsoa kuin coolia koiraa. Kädessäni olisi voinut kuvitella olevan matolääkettä, niin paljon maksapopcornit siinä vaiheessa Rockya kiinnosti.
No, ei se homma niihin liikkeisiin kuitenkaan kaatunut ja tuomarin edessä seisominen oli jo luontevampaa.

Tällä hetkellä Rocky on lähes aluskarvaton. Pers- ja häntäkarvoista on jäljellä optimistisellakin arviolla 1/4.
22.3 on Kouvolassa näyttely, johon koiran olen jo ilmoittanut. 29.3 on vuorossa Lahden KV-näyttely. Meinasin jo perua Kouvolaan lähdön mutta Suskan kanssa päädyimme siihen, että sinne lähdetään hakemaan kehäkokemusta. Tosiasiahan on, että koiran pitää pystyä pitämään itsensä kasassa, oli kehä kostutettu urealla tai ei. Täytynee ottaa Rockylta jatkossa ennen näyttelyyn lähtöä PLV-näyte taskumattiin ja tarvittaessa omatoimisesti peittää vieraat merkkaukset sillä.

Näyttelyrintamalla ollaan tositoimissa vasta heinäkuun paikkeilla, jolloin karvapeitteen pitäsi olla Rockymaisen upea. TollerShow:ssa Jämsässä räjäytetään sitten pankki, sopiiko.

Mutta taas opittiin:
- Rockylle kehätreeniä
- Lisää massaa (Rockylle) = ylämäkijuoksua ja uintia tiedossa (meille molemmille).
- Kun viitteet karvan lähdöstä alkaa, en ilmoita koiraa seuraavalle kuulle kolmeen eri näyttelyyn!
- Paavo Mattila tykkää paksukaisista  FATASS CAME AND WON.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti