sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Teen Spirit

Tänään lähdimme aamusta klo. 7 kohti Inkeroista, missä ryhmänäyttely. Matkalta poimimme ensin Suskan kyytiin ja Mikkelistä vielä mukaan tuli Sari Emman ja Miinan kanssa.
Odotukset eivät olleet kahden viikon takaisen Savitaipaleen katastrofi-reissun jälkeen kovin korkealla, vaikka Rockyn karva onkin kokenut ihmeitä omega-3 ja biotiinin ansiosta.
Tuomarina Inkeroisissa oli Kirsi Nieminen ja Rocky oli ainut uros nuorten luokassa. Kehässä pyörähdyksen jälkeen oli kädessä kuitenkin ERI ja SA!

Järjestäytyessämme kilpailuluokassa riviin, kävi tuomari ilmoittamassa yleisölle kyseessä olevan harvinaisen korkeatasoinen urosluokka!
Tuon kokoontumisen jälkeen oli minulla hihnan päässä SERT:n saanut paras uros 2.
ROP-koiraan (kuvassa vas.) ratkaiseva ero tuli tuomarin mukaan Rockyn silmien siristelystä, jonka auringon paiste aiheutti. Tuomari ei kyennyt kunnolla näkemään silmien todellista kokoa ja ehdottipa tuo jopa silmien tarkastamista, johon vastasin, että tutkittu on ja terveiksi todettu.
"Erinomaista tyyppiä oleva, oikea koko, erinomaiset mittasuhteet, kaunis pää. Erinomaiset korvat, siristelee silmiään. Hyvä kaula, eturinta ja runko. Erinomainen raajaluusto, hyvät takakulmaukset. Erinomainen häntä, kaunis karvapeite ja väritys. Esiintyy erinomaisesti."
NUO ERI, NUK1, SA, PARAS UROS 2, SERT

Toistamiseen kehään pääsin Rockyn isosisko-puolen, Emman, kanssa EH tuloksella. Viikon päästä pitäisi näyttää Emma Lahden KV:ssa ja tänään harjoittelimme yhteistyötä sitä silmälläpitäen. Kuten kuvasta voi päätelle, meillä Emman kanssa ainakin kehonkieli toimii yks-yhteen :)
Muuten tämän viikon olemmekin opetelleen Rockyn kanssa yhteistyötä.
Viikko sitten olin valmis laittamaan koiran konttiin ja rahtilaivalla Afrikan sarven eteläpuolelle merirosvojen villiinlänteen. Väitän, ettei olisi kulunut 24 tuntiakaan, kun merkkarit olisivat heiluttaneet mielipuolisesti valkoistalippuaan ja palauttaneet laivan  ihan vain päästäkseen eroon koirasta, joka aina mereen heittämisen, hävitys tarkoituksessa, jälkeen kapuaisi takaisin kannelle ja vitt#%#isi vähän lisää uuden mereen sinkoamisen toivossa.
Koira kyseenalaisti siis lähes kaiken ja teki kaikkea, minkä tiesi olevan kiellettyä. Avuksi tähän löytyi välinpitämättömyys. Tuo jästipää kun ottaa niin sanalliset torumiset kuin niskavilloista ilmaannostonkin "ihan mahtavana!" huomionosoituksena ja yllytyksenä leikkimieliseen painiin aivan kuin 16-vuotiaat jampat pikku hönöissään. No, tekipä koira mitä töllöntöitä tahansa, en noteerannut ja pikkuhiljaa alkoi koiraa moinen puuduttaa. Teini-angstit unohtui herralla viikossa ja talossa on taas rauha.
Tänään koira on ollut kuin unelma käytökseltään ja hyödynsinkin Sarin tyttöjä tehden paikalla makuuta ja liikkestä seisomista + -makuuta Miinan ja Emman läsnäollessa ja hyvin sujui. Tosin liikkeestä maahan menoa ei ole kotona tarvinnut vahvistaa käsimerkillä mutta nyt piti. Rocky saa sen anteeksi, koska teimme liikettä ensimmäistä kertaa ulkona ja ihanien tyttöjen ympäröimänä. Aika paineistavaa! Kysykää keneltä tahansa teinipojalta :)

2 kommenttia:

  1. Oltiin samassa näyttelyssä Leevin kanssa, teillä oli vaan paljon parempi menestys kuin meillä!Onnea sertistä!
    t. Hanna ja Leevi

    VastaaPoista
  2. Harmi kun ei nähty. Nartut oli juuri lapukka-kehässä kun saavuttiin paikalle. Eiköhän tuota vielä jossakin törmätä!

    VastaaPoista