lauantai 12. tammikuuta 2013

James Potkukelkka

Potkukelkka, tuo kapine, joka saa minut suitsuttamaan insinööreille gloriaa!
Potkukelkka on eilisestä lähtien ollut väline, jolla käymme ulkoilemassa. Ei täristä niskaa ja koira saa liikuntaa  hölkätessään vieressä.
Aamulenkillä tänään mietin, että onnistuisikohan canicrossing-välineiden yhdistäminen potkukelkkaan niin, että se olisi koiralle turvallista. Jos ne sai yhdistettyä pulkkaan niin miksei kelkkaankin. Kokeilen sitä ainakin joku päivä.
Näen jo kuvan itsestäni istumassa tyynenä potkukelkan kyydissä, en siis seisomassa jalaksilla, koiran vetäessä tätä muoria etiä päin :) JAHVAT TULLOO! POIS ALTA!

Tänään tein päätöksen, että tavoitteena on 1.-2.6 Laukaan taipparit ja anelin tekstarin välityksellä kasvilta apua ja kasvi lupasi sitä tarjota. Tänks Suska!

Ja koska Rockylla on hirmuiset noutohalut tällä hetkellä, niin huomenna otan pakkasesta variksen sulamaan ja maanantaina näkee lopahtaako noutohalut siihen kun varis putkahtaa esiin.

Sormet, varpaat ja vaikka jalatkin ristissä siihen asti!

Myös tollereiden terveyskyselyyn tänään vastattu ja laitettu keski-suomen noutajayhdistyksen sihteerille viestiä jäsenmaksulapun saamiseksi. Viime vuonna jäi epäselväksi olinko jäsenmaksun maksanut vai en. Omasta mielestäni olin mutta heidän mukaansa en mutta eivät myöskään pyynnöstäni huolimatta uutta jäsenmaksua minulle toimittaneet. Olin tai en niin siitä huolimatta olin ainakin henkisesti ja välillä fyysisestikin heidän toiminnassaan mukana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti