sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Rölli ja metsänhenki

Riistanoudot ovat parantuneet huomattavasti mutta työtä on edessä vielä runsaasti.
Rocky lähtee reippaasti noutoon ja ottaa variksen suuhun oma-aloitteisesti ja lähtee palauttamaankin sen vauhdikkaasti mutta ongelma kohta tulee 2-5 metriä ennen minua. Se on vedonlyöjien jännityskliimaksi; mitä tapahtuu, tippuuko varis vai viedäänkö se käteen asti. Kertoimet ovat tiputtamisen puolella.
Viimeksi treenattiin 3 variksella ja 1.treenipäivänä nähtiin kertakaikkisen nätti palautus ja treeni meni muutenkin hyvin, ainostaan kolmannen haun jouduin keskeyttämään kun puskista ilmaantui yhtäkkiä koira omistajineen. Varikset piilotettiin tuolla kertaa Rockyn näkemättä.
Seuraavana päivänä uskalsin pyytää Suskankin mukaan kun edellisestä päivästä jäi niin hyvä fiilis ja pitihän edistyminen näyttää kasvillekin.
Tällä kertaa varikset käytiin viemässä Rockyn kanssa. Sitten pääsikin itse koomikko irti. Tosielämän stand up ei  kyllä nauruhermoja kutkutellut kun varis toisensa jälkeen tipahteli ennen aikojaan ja ne käteen saadakseen piti koira erikseen houkutella ne tuomaan uuden lähetyksen kautta. Yhtä variksista Rocky karsasti ja sen palauttamisessa sai tehdä houkutustyötä ihan todella.
Lopuksi tehtiin vielä heitto niin, että Rocky näki vain osan heittokaaresta ja lähetys noutoon tapahtui heti variksen koskettaessa maata. Tuo sujui suht mallikkaasti.

Rocky tarjoaa variksen nätisti ja luovuttaa sen mielellään jos pääsee tuon 2-5 metrin peikon yli. Jollain hemmetin tavalla minun pitää saada itsestäni houkuttelevampi, että Rocky pääsee tuosta lotto-pojan roolistaan.
Suska ohjeisti kokeilemaan lenkillä koiran irtaannuttua minusta kutsumaan sitä ja kun se on tuossa ongelmaetäisyydellä viskaamaan damin Rockyn menosuuntaan (eli minun taakse) ja antaa sen noutaa se. Tätä ollaan tehty silloin tällöin  1-2 kertaa lenkin aikana.

Oman shownsa jälkeen Rocky pääsi kytkettynä seuraamaan Neron työskentelyä ja voi sitä kateusitkun määrää.  Kateusitku pääsi siis Rockylta vaikka ei se minullakaan kaukana ollut :)

Ensi viikonloppuna on tolleri-leiri Himoksella, jossa olemme ilmoittautuneet NOU-ryhmään. Pidän toivoa yllä, että sieltä löytyy resepti peikko karkoitteeseen.

Tämän päivän tavoite on houkutella mies rakentamaan este, että päästään hiomaan TOKOn hyppyosuutta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti