lauantai 30. kesäkuuta 2012

Sex and the City

Takana aamupäiväinen Laukaan näyttely tuloksella ERI JUK1.
Tuula Savolaisen arvostelu kuului näin:
"1.5 v. uros. Hyvä sukupuolileima ja mittasuhteet. Hyvä pää, korvat. Pienet silmät. Hyvä tilava runko ja eturinta. Hieman pitkä lanne, hyvä tasapainoinen raajarakenne. Etuliikkeissä löysyyttä, sivuliike hyvä. Pitkä askel. Hyvä turkki, hapsut ja väri.
Luokkavoitto ja that's it, vähän on sellainen plääh -olo.

Rockyn isosiskopuoli Sissi (Hulivilin Take Fife) oli Kirsin kanssa näytillä myös ja nappasi VARASERT:n. Kirsi oli ilmoittanut Rockyn mummon veteraaniluokaan mutta jättänyt Erinin lopulta kotio, höh.

Rockylla on taas paheneva jumppa-kausi menossa ja Kirsi väläytti ilmaan hormoonipiikkiä ja minä tartuin siihen heti.
Etenkin lapset saavat meille tullessaan reippaat 20kg novascotiannoutajaa selkäänsä ja joudun tästä syystä eristämään koiran toiseen huoneeseen lapsivieraiden läsnäollessa. Myös omat lapset saavat päivittäin osansa nylkyttävästä koirasta mutta osaavat tarjota sille kipakasti polvea.
Alkaa pikkuhiljaa tatti kasvaa otsaan tuon seksihullun eläimen kanssa, joka viettää puolet päivästä pää vehkeissään niitä nuollen ja toisen puolikkaan etsien uhria jota jumpata.

Maanantaina siis eläinlääkäriin yhteys ja kokeillaan löytyisikö sieltä apuja.
Jos jumppa kiinnostaa niin mene zumbaan, Horny son of the bitch!

...taisin nuolaista ennen kuin tipahti. Taitaa noilla hormooneillakin olla anti-doping aika. Eli jos piikin saisi, niin kokeet olisi pannassa, mitä, 3-6kk???
Selvitetään maanantaina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti