sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

Ukkosta Radalla

Viimeiset lomapäivät tällä pätkällä vietimme Kellokoskella. Rocky pääsi tutustumaan uuteen koira-kaveriin Ykään, kääpiösnautseri, 4kk.
Eilen ukkosen painostamassa säässä kävimme Ohkolassa kimppalenkillä Ykän kanssa ja sattumoisin lenkki kulki aivan ampumaradan vierestä, joten tuli samaan lenkkiin pientä paukkutreeniä :)
Keskiviikkona paukkusieto todella testataan MEJÄ-kokeessa. Edellisitä paukuista on aikaa jo vuoden verran ja tuolloin vielä Rocky osoitti paukkuvarmuutensa mutta nyt on alkanut jännittämään miten asian laita tällä hetkellä on. No, eilen ei koira ollut kyllä moksiskaan. Se kyllä valpastui mutta vaikutti lähinnä innostuneen kiinnostuneelta. Tätä samaa reaktiota kaivataan siis parin päivän päästäkin.

Rocky oli ensimmäistä kertaa pienen pennun kanssa tekemisissä ja vähän mietitytti jyrääkö se pikku-käppänän mutta herra käyttäytyi moitteettomasti ja alkuhaisteluiden jälkeen antoi poikasen olla rauhassa. Ykän mahanalus sitä olisi alkuun enemmänkin kiinnostanut mutta kehoituksesta jätti senkin sikseen.

Rockyn käytös on muutenkin nyt ihan eriluokkaa kuin vielä viime viikolla, eli johdonmukaisuus toimii. Yllätys yllätys! *sarkastisena*

Kellokoskella vanhempieni talon vieressä menee tie, jossa kulkee päivittäin ainakin se 10 koiraa. Haisteltavaa olisi siis riittänyt enemmän kuin omiksi tarpeiksi ja vielä viikko takaperin en varmasti olisi saanut Rockya hallitusti seuraamaan tuolla tiellä mutta nyt, no problemos.
Koiran kunnioitus Jussia ja lapsia kohtaan on myös noussut sieltä kolmestakympistä johonkin yhdeksäänkymmeneen, lapset saattavat jäädä 90-viivan alle täpärästi. Jussin kanssa aletaan selvästi olla samalla viivalla Rockyn silmin katsottuna vaikka toki tämä mamma on  "the boss" niin lapsille, miehelle kuin koirallekin :)
Isoa nallea Rocky yritti epätoivoissaan nylkyttää mutta sekin vietiin pois. On se nyt piru kun ei edes nallea saa pomotella!

Happoradion sanoin:
"Miltä se nyt tuntuu kun on VIPpi vaihtunut porttikielloksi. Näkökulma muuttuu linnusta sammakoksi."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti